21 Okt

Gränskatten

Gränskatten såg världen falla i bitar och stängde in sig i sitt paradis för att spendera evigheten. Allt var planerat och ordnat in i minsta detalj. Men när dörrarna låsts upptäcker Gränskatten att hen inte är ensam. Hen har av misstag låst in Gatukatten tillsammans med sig, och nu kan hen inte släppas ut. Det har blivit för farligt ute och Gränskatten är livrädd för att alla utekatter då ska storma in och ta över. De båda katterna får helt enkelt lära sig att leva ihop.

Information om arrangemanget:

Gränskatten sätter upp regler: en får inte gräva för djupt i sanden, inte riva hål i tapeten och det finns frågor en absolut aldrig, under några som helst omständigheter, får ställa. Gatukatten förstår snart att det finns hemligheter som Gränskatten är noga med inte ska komma ut. Lika noga som hen är med att ingen annan katt ska komma in.

Vad har hänt med Gränskattens människa? Vem har från början byggt kattparadiset? Och hur illa är det egentligen där utanför?

Datum: 2017-10-21

Tid: 14:00

Plats: Boden, Folkets Hus, Folkan

Biljettinfo:

För barn från 4 år. Föreställningen är ca 30 minuter. Barn 50 kr, vuxna 100 kr. Biljetter kan ni köpa på Folkets hus i Boden, Turistcenter i Boden, tickster.com & Ticksters kundtjänst 0771 - 47 70 70.

Köp biljett