22 Mar

Rickard Söderberg är Gaytenor

Med en kombination av svärta och glimt i ögat kommer operasångaren Rickard Söderberg att lotsa publiken genom en scenshow med allt från opera och musikal till pop och schlager. Han förknippas idag i hög grad med sitt brinnande samhällsengagemang - hör honom berätta personligt om bakgrunden till några av sina mest omtalade debattinlägg.
"När jag vadar mej genom homofob dynga låtsas jag ibland att jag är superhjälten Gaytenor. Hans superkraft är sång, och hans hemliga vapen snällhet. Så nu sätter jag på mej hans fladdrande cape och drar på turné" säger Rickard Söderberg.

Information om arrangemanget:

17:00 inviger Rickard Söderberg Northern Light Pride Boden tillsammans med kommunalrådet Inge Andersson. Det bjuds även på jojk och dans. 18:00 öppnar foajén på Sagateatern med mingel där vi bjuder på dryck och tilltugg. Efter föreställningen säljer och signerar Rickard Söderberg sin bok, DVD-filmer och du kan betala med såväl kontanter som kort & Swish.

Datum: 2018-03-22

Tid: 19:00

Plats: Boden, Sagateatern

Biljettinfo:

Biljettpris:Ordinarie pris: 345 kr, Ordinarie pris för dig under 25 år 245 kr.
Medlemspris för dig med Scenpass: 245 kr, för dig som är medlem & under 25 år 145 kr.*****Samtliga i publiken på Rickard Söderberg är Gaytenor kommer på spelkvällen föräras med ett värdebevis på ett festivalarmband till Northern Light Pride (värde 200 kr)*****

Biljetter till våra föreställningar kan ni köpa över disk i Biljettkassan på Folkets hus i Boden, Turistcenter i Boden, via norrbottenonline.se, tickster.com eller Tickster kundtjänst 0771 - 47 70 70. Serviceavgift tillkommer om ni köper hos ombud men inte via nätet. På speldagen säljs kvarvarande biljetter i dörren.Biljettsläpp 2 juni. Bli medlem i dag och du stöttar vår ideella förening & får billigare biljetter till flertalet av våra arrangemang.

Köp biljett

Scenpasserbjudande: 100 kr på ordinarie pris