NU KOMMER FÖRESTÄLLNINGEN TILL NORRBOTTEN – NÄR VI TRÄFFADE VARANN

Varmt drama om nödvändigheten att inte lämna varandra ifred

Hur träffade du din bästa vän?

Eivor och Abdu möts i ett snöfall. Hon ber honom lämna henne ifred. Det gör han inte. En oväntad vänskap uppstår och steg för steg ändras vardagen. Inget ska någonsin bli som förut igen. Kanske möttes de när de som mest behövde det?

Det blir ett varmt drama om nödvändig vänskap.

Riksteaterföreställningen bygger på verkliga berättelser som samlats in från hela landet. Under våren -18 har regissör Joakim Rindå bl.a besökt Boden och Haparanda i sitt arbete kring föreställningen. Berättelser från Norrbotten har varit med och skapat pjäsens innehåll.  – I vardagen ligger nycklarna till hur vi delar en plats ihop, oavsett om den är ett jordklot, ett land eller en familj, säger Joakim Rindå.

Föreställningen spelas på svenska som huvudspråk, i delar arabiska.

Läs mer om föreställningen och köp biljetter här:
BODENS RIKSTEATERFÖRENING 25.e oktober kl: 19:00
HAPARANDA RIKSTEATERFÖRENING 26.e oktober kl: 19:00

Varmt välkomna!