Framtidens Kulturskola?

Camilla Skiöld Barn- och ungdomskulturchef

2011 10 17

Så här snygg blev biljetten Felicia, min dotter tillika praktikant, gjorde. Jag börjar bli så bortskämd, så jag vill inte alls återlämna henne till skolan efter höstlovet!

Min dröm, eller kanske snarare vision, är en kulturskola som förutom musik och dans även skulle innefatta bild (foto och film inkluderat) och drama. Jag har redan i hemlighet utsett och inrett lokal och i denna, min drömkulturskola, finns det också plats för ungdomar som bara vill få ”hänga” mitt ibland all denna sjudande kreativitet. Oj, vad mycket kul vi skulle kunna ha där!

Ja, nu sitter jag i Haparanda och drömmer. Imorgon är det kommun- och landstingsträff på Folkets Hus. Bland annat ska Norrbottens kulturplan för 2012 diskuteras. Det ser ut att bli en intressant dag.