Arvidsjaur goes internationell

Camilla Skiöld Barn- och ungdomskulturchef  

2011 10 27: Tack alla inblandade för den internationella veckan i Arvidsjaur – ungdomar, föreningar, sponsorer, skola, tillväxtenheten, kyrkoherde Ingrid Pavval och kulturchef Kristina Grubbström! Att fokusera på ungdomar var viktigt och behövligt och jag vet att samtalet är igång, både via sociala medier och IRL.

Alla fick ta del av den kvicke debattören Leo Razzak, film- och äkta makarna Othman Karim och Malin Holmberg-Karim med filmen För Kärleken och slutligen en fantastisk festkväll med AiloCrash som höjdpunkt. Tre programpunkter som ur olika perspektiv var mycket lyckade!

Högstadiet bokade in hela veckan med workshops och föreläsningar – allt ifrån matlagning och dans till berikande föreläsningar och samtal. En eloge bör också ges till hotell- och restaurangprogrammet för deras engagemang och välsmakande buffé av internationella läckerheter i en samisk vacker inramning.

Detta var tredje året – nu hoppas i vilket fall jag på ännu ett år!

Ailu Crasch rockar fett på Medan

Foto: Felicia Skiöld